Diamond Shield Original

Diamond Shield Zapper, dupa metoda Dr. Clark, Dr. Rife, Dr. Beck si Baklayan. Contine 17 programe de baza cu 116 frecvente, Dr. Clark, Dr. Rife,Dr. Beck si Baklayan , programele speciale se gasesc pe cardul aparatului.

Eficacitatea aparatului Diamond Shield se realizeaza prin frecvente modulate , impulsuri adaptogene si descarcarea in pamant a noxelor toxice.

Diamond Shiels Zapper IE este un aparat care trebuie sa se gaseasca in “farmacia casei”, un remediu care nu se termina, cel mult trebuie din cand in cand incarcata sau schimbata bateria.

Ce este Zapperul: este un aparat bioenergetic dupa metoda-Dr. Hulda Clark, Dr.Royal Rife, Dr. Robert. C Beck si Alan E. Baklayan., se recomanda ca o continuare a terapiei cu biorezonanta bicom-optima acasa. Frecventele dezvoltate de Dna Dr. Clark sunt pentru om absolut neinvazive, echilibreaza meridianele energetice ale corpului. Corpul uman este ca un instrument care trebuie din cand in cand armonizat.

Diamond Shield Zapper: aparator universal impotriva bolilor, incepand de la o gripa virala sau o raceala bacteriana, sau o boala cronica, Diamond Shield ajuta intotdeauna.


Va puteti inchipui ca exista ceva ce va poate apara de miile de influente provocate de boli, care va pot afecta zilnic?

Va puteti inchipui ca durerile, lipsa somnului, migrene, imunitate scazuta… apartin de trecut?

Va puteti inchipui ca va treziti dimineata bine dispus odihnit si cu pofta de viata?

V-ati saturat in fiecare zi sa suferiti de aceleasi simptome, fara sa stiti ce medicamente sa mai luati?


Supraincarcarea corpului cu informatii fizice, psihice, noxe alimentare si un mediu inconjurator viciat se descarca in tesutul organelor, pana se ajunge la o supraincarcare.


Cand te superi pe cineva sau de ceva-informatia se depune pe tesut care prin supraincarcare are repercusiuni asupra intregului organism, deci corpul are nevoie de “descarcare”.


Zapperul cu frecvente inventate si studiate de dr. Clark, Rife, Beck si Baklayan, are 17 programe de baza care se pot completa cu alte programe printr-un card special, in functie de afectiunea de sanatate.

Este asemanator unui sistem de canalizare care aduce in permanenta apa proaspata in casa si duce apele murdare din locuinta, cand sistemul de alimentare este dereglat incep problemele cu desfundarea…, aici va puteti pune logic intrebarea unde se duc toate toxinele , virusii, bacteriile-patogene, micozele , parazitii acumulati in corp? in pamant ca toate rezidurile din natura! deci aparatul Diamond Shield are separat o functie de descarcare care se conecteaza la priza.


Meridianele energetice ale organismului sunt aduse inapoi in frecventele avute (cand in organism nu exista boala) iar corpul se descarca prin conectarea cu pamantul.

Un aparat modern care genereaza frecvente diferite recomandat persoanelor care vor sa ramana sanatoase sau au probleme de sanatate.


In special persoanele care lucreaza cu publicul sau stau permanent la computer, se recomanda zilnic un program scurt de aparare care se intituleaza -chiar Diamond Shield, sau persoanelor agitate -un program de relaxare…,nu ne intrerupe activitatea noastra cotidiana.

Nu are efecte secundare, curentul folosit este atat de slab ca nu poate deregla functionalitatea corpului.

Aparatul se poate comanda la centrul nostru, livrarea se poate face prin curier sau ridicare .


Pentru persoanele care au probleme majore de sanatate recomandam o diagnosticare energetica la centrul nostru, dupa care se face integrarea tratamentelor pe un card special la purtator.


Costul aparatului cu 17 programe de baza este 375euro la care se adauga, taxa de transport.


Cardurile cu terapia adecvate se gasesc in centrul nostru si se livreaza impreuna cu aparatul Diamond Shield la cerere, costul unui card este de 44euro.

Cardurile disponibile: BiBlo-deblocare energetica, BR: afectiuni biodegenerative, CAN:infectii cu candida, CLST:boli degenerative, DB: diabet, DTX:detoxifierea organelor mari, FvE:echilibrarea afectiunilor emotionale, GewAbn:reglarea greutatii corpului(dereglari hormonale), HepC:impotriva hepatitei C si alte forme de hepatita provocata de virusi, HNO: respiratie, ORL, HSX:herpes simplex, boli virale,IN: imuno-modulator, ImPar: paraziti ai sistemului imunitar,ImVir:Virusi in sistemul imunitar, KON: lipsa de concentrare, uitare, L-ficat, afectiuni ale ficatului, dereglari metabolice ale ficatulu, colesterin, Ly-drenarea limfei, MIG-migrene, RH-dureri reumatice, Z-dureri de dinti; Ma-afectiuni ale stomacului, He-protejeza si sustine inima in functionalitatea ei, Lu-afectiuni pulmonare, respiratorii, PaReg-splina pancreas afectiuni, Pr-afectiuni ale prostatei.


Un aparat de reglare bioenergetica de exceptie-produs in Germania acum se gaseste in Romania la Centrul German DermaVital.

Contacte: 0731871968 / 0213224004 / 0731277833 / 0731739933 / 0371147702 office.@dermavital-med.ro