Bicorsan


 

1.Ce este Bicorsan? (cortizon natural)-este un produs 100%natural, fabricat si ambalat in Germania- Pret – 210Ron

Este o noutate mondiala, are la baza o reteta ayurvedica de sute de mii de ani transpusa prin tehnologia moderna – patentat pe puncte quantice.

Tamaia, curcuma si uleiul de in au un aport deosebit de reducere a inflamatiei iar prin actiunea punctelor quantice acest efect este marit.

Efectul de reducere a inflamatiei din Bicorsan face posibila o reducere sau eliminare a medicamentatiei analgetice sau corticosteroide.

 

2.Cum actioneaza Bicorsan? (cortizon natural)

Acidul boswellic (Boswelia serrata -tamaia indiana/arbore, se foloseste rasina) reduce selectiv sinteza leucotrienelor si intrerupe o intreaga cascada inflamatorie in organul bolnav, se produc efecte citostatice.

Topoizomerazele( enzimele responsabile pentru topologia ADN-ului) reduc refacerea celulelor maligne (apoptoza).

 

3.Tehnologia punctelor quantice; patent dr. Gradl – produs adaptogen inteligent

 

4.Afectiuni cu rezultate deosebite ale Bicorsanului (cateva exemple):

-artrita reumatoida; borelioza cronica; morbus bechterew; boli autoimune; morbus Crohn; colita ulceroasa; HIV-activeaza imunitatea; tratamente stomatologice; artrita psoriazica; inflamatii cronice; boli intestinale; colon iritabil; rezistenta la insulina; bronsita astmatica; sarkoidoza; tumoare sau edeme pe creier; tumori sani; tumori prostata; dureri de coloana vertebrala; arteroscleroza; paradontoza; multiple scleroze; alergii; urticarie; rinita alergica; eczeme; psoriazis; acnee.

 

5.Se poate administra fara efecte secundare pe o perioada mai lunga.

Curativ 3 capsule-1-1-1-zilnic impreuna cu mancarea

sau

2-2-2-zilnic impreuna cu mancarea.

In tratamente stomatologice (pentru umflaturi ale gingiei sau profilaxa):

-1-1-1-inainte de interventie cu o zi /inainte de mancare;

-1-1-1-in ziua interventiei /inainte de mancare;

-2-2-2- doua zile consecutiv dupa interventie / inainte de mancare.

 

6.Efecte secundare -nu sunt; este un produs 100%german, produs si ambalat in Germania.

Se poate administra cu orice alt medicament prescris de medicina alopata.

 

7.Continut-un complex activ ayurvedic optimizat biofizical :tamaie, curcuma, ulei de in.

 

8. Cele 5 avantaje ale Bicorsanului: actiune foarte rapida; sprijina terapia de baza; reduce efectele secundare cauzate de medicamente; preparatul nu da obisnuinta; foarte bune performante calitative raportate la pret.

Este un produs 100% german, fabricat si ambalat in Germania.

Produsul se gaseste in Romania exclusiv la Centrul German DermaVital , costa 210RON si va putea fi achizitionat  la numerele de telefon: 0731.871.968 / 0213224004 / 0371.147.702 / 0731.739.933 / 0731.277.833

                                                                   CERTIFICAT DE LIBERA VANZARE IN U.E.  NR FSC13-032/6.06.2013

Informatie medicala ne ofera Prof.dr.Meyer Thomas-Germania si Dr.med. D.Munteanu-Romania.

 

 

TAMAIA

Arborele de tămâie face parte din familia Burseraceae, cu speciile Boswellia carteri, Boswellia serrata, Boswellia sacra, Boswellia thurifera, Boswellia frereana, fiind originar din Africa tropicală şi Arabia. Pe lângă utilizările în ceremonialul religios, tămâia are şi foarte multe proprietăţi terapeutice.

 Tămâia are următoarele proprietăţi terapeutice:

 • expectorante, antiiflamatoare, diuretice, sedative;
 • antiseptice, antimicrobiene, astringente, cicatrizante;
 • analgezice, antialergice, antidepresive;
 • antitumorale;
 • antiastmatice;
 • antireumatice;
 • imunostimulatoare, tonic.
 •  Cea mai importantă acţiune a uleiului de tămâie este asupra sistemului nervos, având efecte calmante, înviorătoare, energizante, imprimând o stare de confort, mai ales în cazul persoanelor stresate, anxioase, cu depresie psihică, copleşite de deznădejde sau afectate de scleroza multiplă în plăci.
 • La nivelul aparatului digestiv, uleiul acţionează benefic în boli inflamatorii ale colonului (boala Crohn), în diaree, dizenterie, calculoză biliară, ulcere gastrice, indigestii, colite ulceroase, hemoragii interne.
 • În afecţiunile căilor respiratorii cronice, efecte benefice se constată în tratamentul bronşitelor, al astmului bronşic, guturaiului, tusei, sinuzitei, rinitei alergice şi febrei. În aceste tratamente se aplică sub formă de inhalaţii şi comprese.
 • Alte acţiuni terapeutice se manifestă în cazul infecţiilor genitale şi urinare, în reglarea conţinutului de colesterol din sânge, în corelaţie cu hipertensiunea arterială şi cardiopatia ischemică. 

Tămâia nu prezintă nici un fel de toxicitate.

 

CURCUMA

      Originară din India și utilizată de peste 2000 de ani, curcuma(turmeric) fascinează cercetătorii din întraga lume ,datorită virtuților terapeutice pe care le posedă. Având o culoare frumoasă, galben-orange, curcuma are mai  multe utilizări.

 Se folosește ca:

 

 • anti-inflamator
 • antioxidant
 • antiviral
 • antibacterial
 • antifungic
 • protector hepatic
 • încetinește dezvoltarea diverselor forme de cancer
 • antiparazitar
 • antidiabetic
 • antialergic
 • împotriva artritei
 • adjuvant în Alzheimer

În medicina tradițională indiană, curcuma este utilizată pentru stimularea digestiei( mărește secreția biliară), ca antibiotic natural, depurativ al sângelui, în astm, diabet,conjunctivi, dar și pentru proprietățile sale antiinflamatorii.

 •     Contra tulburărilor digestive 

Dacă suferiți de colon iritabil,de” stomac deranjat”, greață, pierderea poftei de mâncare,curcuma este condimentul de aur care tratează multe din aceste tulburări digestive. Prin stimularea ficatului și a vezicii biliare, curcuma îmbunătățește digestia. De asemenea previne apariția ulcerului, având un rol protector asupra mucoasei gastrice.

 • Adjuvant în cancer

În Asia, unde se consumă curcuma, cancerul de colon este rar întâlnit, în comparație cu alte părți ale lumii. Studii în vitro au demonstrat că, substanța activă din curcuma, curcumina, posedă o reală acțiune  anticancerigenă  și asupra altor forme de cancer: de stomac, sân, prostată.

 • Calmant al durerii

Curcuma este un anti-inflamator natural, a cărui acțiune este comparabilă cu cea a cortizonului.
Condimentul poate să fie folosit ca analgezic pentru a calma durerea asociată cu reumatismul, durerile musculare, menstruale, artrita, tendinita.

 • Stimulează imunitatea  

   Curcumina  este un antioxidant mai puternic decât vitamina E, de aceea este util în lupta impotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi au tendinta de a slăbi organismul nostru atunci cand este expus la o stare de stres, schimbări climaterice, … facandu-l mai vulnerabil la viruși, etc. Deci, curcuma este un aliat de nădejde pentru  a ne menține  în formă tot timpul anului. 

 •  Împotriva  creșterii în greutate 

Consumată  zilnic, curcuma are un efect real de „ardere a grăsimii”, datorită acțiunii benefice asupra metabolismului grăsimilor.

 •   Răni, zgârieturi, paraziți

    În India, curcuma este des utilizată ca antiseptic extern(sub forma de pudra)pentru tăieturi, zgârieturi, răni, vânătăi, arsuri, dar și ca  agent antibacterian.
Luată intern, luptă împotriva problemelor pielii (eczemă, psoriazis, acnee) dar și a paraziților intestinali.

 •    Bolile degenerative ale creierului                                                                       Curcumina previne  pierderea funcției cognitive și prin urmare, este de un real ajutor în boala Alzheimer.
 •         Previne afecțiunile cardio -vasculare

 Curcuma combină două proprietăți de protecție ale sistemului cardiovascular. Pe de o parte, aceasta ajută la reducerea nivelului de colesterol, și în al doilea rând, acesta îmbunătățește fluxul de sânge scăzând  agregarea plachetara.

 •  Calmant al durerilor menstruale si a durerii, in general

  Ca  și în cazul artritei și reumatismului,datorită calităților anti-inflamatorii și analgezice pe care le are , curcuma reduce  durerile menstruale.

 

 ULEIUL DE IN

 

ULEIUL DE IN actioneaza pe:


nivel ridicat de colesterol

boli de inima
sindromul Sjogren – se pot ameliora simptomele de ochi uscat la persoanele cu sindrom Sjogren
cancer (orice forma

– alergii