Biorezonanta-Bicom -O revolutie in medicina

Vi s-a întâmplat să ţineţi nenumărate cure de slăbit, care mai de care mai drastice, sau să luaţi pastile şi tratamente pentru gastrită multă vreme, dar fără rezultat? Ei bine, doctor Munteanu Florica, specialist în biorezonanta vă sfătuieşte să nu vă mai reprimaţi sentimentele de furie, mâhnire sau nemulţumire întrucât acestea conduc la blocaje energetice, respectiv la apariţia bolilor.

Faptul că stările emoţionale influenţează bunul mers al organismului şi conduc la apariţia bolilor nu-i o idee nouă. De aceea, medicii, şi nu numai, ne îndeamnă pe toate căile să căutăm fericirea, să lăsăm stările negative de o parte şi să ne regăsim echilibrul, deoarece numai în acest fel ne vom păstra sănătatea. În plus, indiferent ce simptome aveţi sau cât de subtile ar fi acestea nu aşteptaţi să fie ceva grav, respectiv să ajungeţi la diete prelungite şi aberante, deshidratare, sau boala să vă pună chiar la pat. „Boala, de fapt, e un blocaj energetic condus de mentalul omenesc. În puţine cazuri ea e rezultatul alimentaţiei. Stresul, supărările, mâhnirile, lipsa de stăpânire de sine, bucuria, fericirea, toleranţa, generozitatea, a-ţi plăcea ce faci, toate se văd în timpul consultului pe meridiane diferite, şi fiecare din aceste tulburări aduc pe aceste meridiane ceea ce în medicina alopată se numeşte diagnostic, cum ar fi constipaţia, lombago, etc. În plus, orice om responsabil, care vrea să fie şi sănătos, trebuie să mănânce corect, să bea apă în calitatea şi cantitatea corespunzătoare, iar când spun calitate mă refer să nu facă abuz de apa minerală gazoasă şi să doarmă suficient, respectiv 7-8 ore pe noapte.

Sănătatea e un complex de factori. Totul ţine de mintea, sufletul şi corpul omului respectiv, iar atât medicul, cât şi pacientul, trebuie să înveţe că cele trei merg mână în mână, ele nu trebuie despărţite. „Nu trebuie ignorat cuvântul fericire, pe care majoritatea l-a cam uitat, iar unii îl iau drept o filozofie. Biorezonanţa sau rezonanţa la compatibilitate măsoară parametri ideali şi pe cei reali ai omului în momentul examinării. Pentru a măsura energia vitală a pacientului noi folosim la clinică aparatul numit Introspect 11. Consultul durează aproximativ o oră şi se consideră în aceşti parametri şi starea psihologică (nivelul de stres) a pacientului. Starea biocâmpului ţine de cât este de fericită sau stresată persoana respectivă, inclusiv de alimentaţie. Asta face aparatul, iar interpretarea de către medic se face în contextul pacientului respectiv. Totul e în funcţie de vârstă, de greutate, de simptome, aşa că nu mi se pare normal ca omul să vină la doctor pentru un aparat sau o reţetă, ideea e să aibă mintea să vină la un om care-l învaţă”, a mai spus specialistul.

Principiul de bază al aparatului e inspirat din principiul medicinei chineze. Acesta examinează şi diagnostichează în acelaşi timp, cu ajutorul biorezonanţei asociate cu metaterapie. Pacientul stă relaxat pe scaun, în faţa aparatului, şi i se pun căştile. Pentru a face transmisia de biocâmp el trebuie să privească drept si pe un ecran se vad organele examinate si meridionalele energetice, timp în care discută cu medicul, care-i face şi consiliere psihologică, îi dă sfaturi referitor la dietă dacă este cazul şi referitor la stilul de viaţă. „Instrumentul îmi confirmă o presupunere, dar el nu lucrează singur. Face analize bioclinice complete, însă e strict la nivel informaţional, adică pune colesterolul mare sau mic, în funcţie de situaţie, dar el nu poate arăta valorile. În urma diagnosticului, tehnologia modernă cu Bicom Optima cu care lucrăm poate rezolva tot ce-i acut, subacut şi cronic. Se merge pe toate centrele/punctele energetice, pe meridianele pe care le examinăm şi deblocăm. În schimb, nu poate trata urgenţele, de genul unei peritonite, fracturi sau comă. De aceea e indicat să vă prezentaţi la medic în timp util”, a mai adăugat specialistul.

În ultima perioadă, tot mai multe persoane apelează la serviciile clinicii din cauza atacurilor de panică. „Cred că numai în ultima săptămână am avut zece cazuri de atacuri de panică, ce fuseseră tratate perioade lungi la neuropsihiatrie, însă fără rezultat, deoarece pacienţii erau practic scoşi din circuitul normal. Tulburările energetice, cum ar fi stările emoţionale reprimate, pot da rezultate şi prin psihoterapie, dar poate dura şi câţiva ani până la vindecare. Neurolepticele, de asemenea, îl ajută pe pacient doar pe moment. Biorezonanţa însă poate vindeca boala chiar şi într-o şedinţă, dacă e vorba de o colită lombară, spre exemplu, dar în cazurile cronice e nevoie de cel puţin patru şedinţe, care se fac la interval de o săptămână, pentru a se obţine un rezultat vizibil” a mai adăugat medicul, potrivit căruia la a doua şedinţă omul e deja altul datorită deblocării energetice făcute prima dată, fiecare organ primind energia vitală, iar starea lui de bine e restabilită vizibil. Terapia durează 45-50 de minute, cel mult o oră. „Cum am spus deja, diagnosticul şi primul tratament se fac simultan, cu Introspect 11, însă următoarele şedinţe vor fi făcute la aparatul Bicom Optima .Organismul se obişnuieşte treptat cu o stare de bine pe măsură ce se deblochează meridianul blocat”, a adăugat reprezentantul clinicii DermaVital. Numărul şedinţelor diferă de la o persoană la alta, întrucât se tratează persoane, şi nu boli.

Pe măsură ce sunt deblocate frustrările şi blocajele date de oboseala cronică organismul e scutit de diete severe, de tratamente inutile. „Un om nervos, agresiv, care nu-şi exteriorizează personaliatea, va începe după ani buni să prezinte simptome de gastrită. Un alt exemplu, luarea în greutate, este rezultatul unei stări de frustrare, de oboseală cronică, ce a dus în timp la dereglarea glandei tiroide şi blocaje pe centri hipotalamici (hipofizari), plus lipsă somn. Munca mea, ca medic, dar şi a aparatelor performante de origine germana cu care lucram in Centrul DermaVital cu care formam o echipă, este să deblocăm meridianul acestei activităţi şi atunci gastrita, respectiv tiroida va dispărea.