Ce este terapia de rezonanta NLS?

O adevarata revolutie in dezvoltarea sistemelor computerizate care permite detectarea si remodularea deficientelor, starilor patologice a organismului uman si a tesuturilor acestuia. Aceasta terapie de biorezonanta se bazeaza pe cele mai noi descoperiri din bio si fizica cuantica.

Terapia prin biorezonanta este o metoda nedureroasa, fara medicamente si fara efecte secundare, o metoda de diagnosticare si tratament care permite urmarirea apropiata a tuturor starilor de tranzitie de la boala la sanatate, trecand prin caracteristicile undelor fluctuante alte tesuturilor corpului pana la nivel celular.

Biorezonanta are cea mai avansata tehnologie de profil, in momentul de fata fiind considerata una dintre cele mai promitatoare achizitii ale stiintei medicale moderne.

Biorezonanta – Diagnosticarea

Tipul de scanare [ecograf] reproduce pe ecranul aparatului, in culori, organele interne, fiecare culoare reprezentand stadiile de sanatate ale organelor, stabilindu-se diagnosticul cu exactitate. Se percepe si receptioneaza oricare semnal de alarma al organismului, dandu-se informatii detaliate asupra starii sanatatii sau a manifestarii timpurii a bolii, inclusiv a prezentei primelor celule canceroase, ceea ce este greu realizabil, folosind alte metode de investigare.

Biorezonanta – Terapia

Tratamentul de biorezonanta aplicat este individualizat, specific diagnosticului stabilit. Pacientul este conectat la BICOM OPTIMA creandu-se un schimb de informatii de la pacient la aparat, si invers, dupa ce computerul ecograf a prelucrat frecventele negative.

In cadrul aparatului BICOM OPTIMA avem integrata terapia campului magnetic, o terapie foarte eficienta si recomandata tuturor. Campul magnetic al fiecarui individ este diferit de la zi la zi, sau chiar de la ora la ora, dar mai ales este influentat de diferitele stari de stres, oboseala sau boala. In functie de starea concreta a persoanei, avem posibilitatea de a creste sau micsora campul magnetic, prin testul kinesologic, dand posibilitatea corpului sa reactioneze 100% la tratamentele de biorezonanta aplicate cu BICOM OPTIMA.

Aplicandu-se o combinatie a diferitelor oscilatii electromagnetice de foarte joasa frecventa, se corecteaza echilibrul intracorporal. Scopul terapiei de biorezonanta este aducerea energiei celulare la stadiul optim de functionare, corpul recastigandu-si functia de autoreglare.

Biorezonanta – Terapia NLS
Ce este terapia de rezonanta NLS
Ce boli se pot trata cu biorezonanta