Cellu M6 – endermologie cu programe terapeutice si sportive

Aparatura complexa medicala si moderna Cellu M6 abordeaza nu doar programe Beauty axate pe contur, silueta, celulita, reintinerire, lifting facial ci si programe de sanatate si sportive. Toate acestea se pot realiza la DermaVital datorita keymodule= capul de lucru creat special pentru o actiune mai profunda pentru terapie si sport(muschi si fascii).

Probleme abordate cu LPG: fibroza, cicatrice, mobilizare dupa grefare, tratarea problemelor vasculare si limfatice, traume, recuperarea dupa efort, pregatirea inaintea unui efort muscular, spasme musculare, leziuni musculare ale tendoanelor si ligamentelor. Cellu M6 ne ofera posibilitatea de a accesa zone mari si largi de lucru sau suprafete mici si inguste. Cellu M6 este un aparat care dispune de acest keymodule=este un cap de lucru special pentru fiecare obiectiv:contur+aspect+piele lasata si silueta.

Obiectivul silueta cellu M6 foloseste un keymodule creat special pentru remodelarea siluetei si tratarea celulitei atacand probleme ca:forme generoase, grasime localizata, grasime paralela, celulita, adipozitate, celulita usoara, post-operator. Obiectivul conturare cellu M6 cu un keymodule special creat actiunea la suprafata pielii, reconturare si tonifiere. Beneficii: celulita pe o persoana slaba fara grasime localizata -redefinire si conturare;tonifiere si fermitate pentru pielea lasata; netezirea imperfectiunilor pielii;intensificarea aspectului pielii.