Cellu M6 partener oficial al European Tour Golf

LPG ® Systems este mândru sa anunte un parteneriat unic cu European Tour Golf- concurs de renume mondial, cunoscut sub numele de Race „la Dubai” ,eveniment cheie al lumii golf.Încrederea pusă în tehnologiile GPL de către organizatorii turneului european de golf se reflectă în decizia de a construi un nou parteneriat şi de lungă durată între cele două pentru a ajuta jucatorii cu pregătirea fizică şi post-joc de recuperare: postura, rezistenta, flexibilitate, echilibru,coordonare şi concentrare, abilităţile fizice,putere,uşurarea durerilor,aducerea la mişcări de precizie.
Cellu M6 pregăteşte jucatorii inainte de joc, aducând flexibilitate şi desensibilizare musculara.
Tratamentul post-joc furnizat de CELLU M6 permite recuperarea rapidă şi realizarea de jocuri de pregătire pentru următorul concurs, reducand considerabil perioada de indisponibilitate. Datorită combinaţiei acestor tehnici, jocul de golf este optimizat şi minimizat riscul de rănire.
Tehnoligia LPG recunoscuta pe plan mondial va asteapta la DERMAVITAL cu programe BEAUTY(slabire,remodelare,celulita) ,HEALTH(dureri,insuficienta/venoasa,edeme,post operatoriu,cicatrici,…)