Cellu M6 si celulita

DermaVital certifica faptul ca aparatul Cellu M6 LPG vacuum si masaj este inamicul nr 1 al celulitei de orice tip ar fi ea. Dupa examinarea pacientului se stabileste stadiul celulitei si zonele de tratament cu CelluM6. Stim ca adipocitele care formeaza celulita se afla in hipoderm(epiderm,derm) in stratul 3 de piele. Volumul lor creste sub influenta dietei, hormonilor, circulatiei sangelui, sistemul neuro-vegetativ.

In momentul in care adipocitele si-au marit volumul ele comprima canalele arteriale venoase, limfatice, apare deficitul circulator care incetineste schimburile metabolice si apare fibroza. Clinic pielea este rece, se intareste iar palparea poate fi dureroasa. Celulita poate fi adipoasa, fibroasa sau usoara. Adipoasa: supla si mobila-stratul de piele este intins;fibroasa: tare, pielea este rigida, aspect de carton, adesea dureroasa; usoara: se datoreaza apei retinute si insoteste celulita pe care o poate masca , o lovire usoara asupra pielii poate provoca un val.

Celulita are 3 stadii: stadiul 3 aspect pufos in picioare sau intins;stadiul 2 aspect pufos in picioare care dispare intins;stadiul 1 aspect pufos doar la ciupirea pielii.  Astfel capata aspectul de coaja de portocala.La DermaVital dupa 3 sedinte de cellu M6 o sa observati modificari in aspectul celulitei.Este recomandat 2-3 sedinte pe saptamana in functie de profilul pacientului.