Complexitatea CELLU M6- LPG

Oare ce poate fi  atat de complex la un aparat care este o combinatie intre vacuum si masaj? O sa studiem impreuna tehnologia LPG si o sa tragem concluzii: igiena maxima a aparatului prin deconectarea capului de tratament keymodule si dezasamblarea lui usoara pentru o curatare eficienta; curatarea flapsurilor si a capului de tratament (servetele LPG); filtre LPG schimbate periodic; costumul LPG este strict personal pentru fiecare client  asigurand confort, caldura, siguranta, igiena si pot fi marcate zonele de interes  sau cele care trebuiesc evitate. Totodata datorita zonelor opace integrate in structura, costumul LPG  nu se uzeaza si se pastreaza indiferent de pozitie.

Toate acestea duc la eficacitate, actiune profunda si manevre variate cu keymodule. Logistica anti-gravitationala tine cont de faptul  ca de-a lungul vietii pielea este sub influenta  gravitatiei   iar estetica doreste  remodelarea tesutului  cutanat impotriva acestei influente. Capul de tratament  keymodule este pozitionat  astfel incat rolele  sa ridice pielea impotriva  gravitatiei.Miscarile  de baza  realizeaza o prindere confortabila a tesutului capul de tratament fiind tinut deasupra corpului  si fara apasare.

Manevrele de lucru  cellu M6 sunt variate  si adaptate tesutului. Totodata LPG adopta mai multe planuri de lucru pentru a respecta forma zonei tratate. Dupa aceasta trecere in revista a doar cateva din complexitatile aparatului cellu M6 cu siguranta v-am trezit interesul  si increderea in tehnologia LPG.