Cu ajutorul aparatului BICOM OPTIMA aveti sansa sa va lasati de fumat!

Terapia antifumat este un real ajutor pentru persoanele care doresc sa se lase de fumat,si au nevoie de o terapie, nu este nedureroasa, nu are efecte secundare si este una dintre cele mai moderne metode, la ora actuala. Dupa o terapie de aproximativ 40 minute clientul devine nefumator ne spune Terapeuta Florica Munteanu specialist in biorezonanta.

Desigur ca un rol mare in reusita terapiei il are detoxifierea profunda, de aceea centrul nostru ofera aceasta terapie in 3 sedinte. Dupa prima sedinta clientul este practic nefumator, celelalte sedinte care sunt gratuite ofera un real ajutor bazat pe experienta noastra in reusita terapiei.

Terapia se seteaza pe un cip, practic clientul nostru este si la parasirea centrului nostru tot in terapie(terapia la purtator). Cu ajutorul unui magnet special cu rol de acupresare se intregeste performanta terapiei. Clientul este informat despre alimentele ce nu trebuiesc consumate pe perioada detoxifierii si cantitatea de lichide necesare. Corpul uman dispune de o mare capacitate de a se regenera din momentul in care va lasati de fumat.

Este o metoda la cel mai inalt standard al technici, este o noutate in medicina quantica si totodata se lucreaza numai cu bioenergia corpului Aparatul Bicom OPTIMA dispune de 1000 de programe ,terapeutul avind posibilitatea sa individualizeze terapia .Doriti sa va lasati de fumat?Dar…… nu aveti curajul sa incercati?… aveti teama ca nu reusiti?

Atunci lasati-va ajutat de experienta acumulata de specialistii nostri, iar restul este preluat de aparatul BICOM OPTIMA. Adresati-va noua cu incredere si veti primi cele mai competente informatii! Spune-ti un NU hotarat fumatului!