Cum sa ne tratam

Abordarea bolii prin prisma energiei va da rezultate mai bune daca energiile au fost ordonate, daca intentia pacientului este clara si ferma, valvele se inchid si se deschid corespunzator, diafragma este libera si vasele limfatice sunt deblocate:

  1. ordonarea energiilor se poate realiza printr-un program de 20 de minute de biorezonanta care vine si echilibreaza  energiile pe fiecare organ in parte;
  2. pacientul trebuie sa aiba intentia clara de a se face bine, rabdare si consecventa alaturi de un consum  normal de apa, o respiratie buna si o dieta de sanatate;
  3. valva ileocecala  care monitorizeaza stresul aflata pe partea dreapta  a corpului se inchide si se deschide ritmic pentru a prelua rezidurile  rezultate nu  numai din digestia alimentelor  ci si din hormoni si alte substante chimice care se varsa permanent in fluidul sanguin.Pentru a stimula valva ileocecala putem apela la reflexoterapie.
  4. diafragma face ca O2 sa umple organismul  reducandu-si activitatea  in timpul unei incarcari de stres , se elibereaza prin masaj terapeutic abdominal; deblocarea vaselor limfatice duce la acumularea excesiva de toxine care creste vulnerabilitatea in fata bolii.Putem apela la o procedura  mecanica medicala, drenaj limfatic Bosel.