FERITI-VA DE IMITATII!!! Doar in Centrul German DermaVital din Bucuresti aveti parte de tratamente originale cu biorezonanta bicom-optima,medici specialisti, specializati in Germania. Suntem singurul CENTRU DE BIOREZONANTA acreditat si coordonat in Romania de catre INSTITUTUL REGUMED DIN MUNCHEN- GERMANIA, info@regumed.de Diagnosticare si Tratamente cu Biorezonanta Bicom-Optima. Wrist Ankle Acupuncture – WAA

 

O noua dimensiune in diagnosticarea si tratamentele cu Biorezonanta – BICOM OPTIMA

 

 

 

 

V-ati intrebat vreodata de ce astazi, cu toate descoperirile in stiinta si tehnica, tot mai multi oameni – mai ales copii si tineri – sufera de alergii si boli cronice? Traim intr-o era bazata pe tehnica, un transport rapid de informatii, stres, alimente semipreparate, aspecte care ne usureaza viata cotidiana, dar un confort pe care-l platim, de cele mai multe ori, cu sanatatea noastra.

Influenta substantelor toxice se manifesta la foarte multi oameni printr-o nervozitate permanenta, oboseala, lipsa de concentrare etc., factori care duc, implicit, la diferite boli acute, pana la stadiul de cronicizare. Substantele toxice ingreuneaza comunicarea celulelor intre ele, producand o dereglare a sistemului imunitar.

Din acest motiv va prezentam o metoda de diagnosticare si terapie unica in Romania, diagnosticare si tratamente cu biorezonanta cu ajutorul aparatului BICOM OPTIMA.
Detoxifierea spatiului intracelular este baza oricarei terapii, succesul terapiei depinde de acest aspect care este punctul „forte” al biorezonantei bicom optima.
Prin conectarea pacientului cu aparatul bicom-optima (fara radiatii) si aplicarea programelor speciale de detoxifiere se actioneaza pe: efectele nocive ale medicamentelor, tutunului, alcool, alimente, stres, droguri, radiatii, efectele nocive ale chimioterapiei.
Intre aparat si pacient circula „informatie energetica”, folosim informatia dereglata energetic a corpului in scop terapeutic.
Fiecare terapie este personalizata, in functie de informatia energetica a fiecaruia.

 

 

BICOM-OPTIMA – Nr.1  in lume in diagnosticare si tratamente cu BIOREZONANTA

Tratamentele cu biorezonanta Bicom-Optima constau in corectarea functiilor organismului prin neutralizarea functiilor patologice si restabilirea celor fiziologice, modificarile energetice avand loc la nivel de celula. Aceasta metoda moderna de tratament a medicinei complementare, permite tratarea multor afectiuni fara interventie farmaco-terapeutica. Scopul diagnosticului si al tratamentului cu biorezonanta Bicom-Optima este acela de a restabili o circulatie optima energo-informationala la nivel de organe si sisteme; in rest, natura are grija ca vindecarea sa se produca. Prin urmare, terapia poate fi facuta si in cazul bolilor autoimune, imunitatea este modulata in functie de necesitatea organismului „Medicina conform vietii”.

Reprezinta Know-how de peste 35 de ani de cercetare in biorezonanta, cu peste 1000 de programe si peste 220 programe combinate, 150 de programe cu frecvente profunde.

Cercetatorii Germani care au dezvoltat aparatul de biorezonanta Bicom-Optima au reusit dupa 35 de ani de cercetare sa integreze frecventele de mare profunzime de la 1-25 Hertzi in acest aparat inovativ. Bicom-Optima ofera pentru prima data in istoria Diagnosticarii si Tratamentelor cu Biorezonanta si un culoar cu spectru ingust prin care se poate lucra cu frecvente extrem de joase, de mare profunzime.

Este singurul aparat din lume in care sunt  imbinate terapiile alternative  chineze de sute de mii de  ani cu tehnica vestului.

Practica a dovedit ca succesul terapiei este cand se lucreaza cu un spectru mai ingust decat cu un spectru mai larg, acest lucru se realizeaza astazi in tratamente cu biorezonanta Bicom-Optima.

Aparatul BICOM-OPTIMA ofera si comoditatea unui canal de terapie in plus care face posibila ca informatia unor substante stabilizate (medicamente-homeopatie) sa fie aplicata in paralel in terapia de biorezonanta, obtinandu-se o stabilizare in tulburarile organice a unor sisteme. Alaturi de biorezonanta, terapia campului magnetic, asa numita ”MAGNETOTERAPIE”, este prelungita cu 35 de minute, prin acesta noua modalitate, pacientul este remontat energetic si revitalizat. Produsele homeopatice pot fi de asemenea testate si potentate.

Multumim cercetatorilor germani pentru munca deosebita si neintrerupta timp de 35 de ani, pentru a ne pune noua, terapeutilor, la indemina un sistem de Diagnosticare si Tratamente cu biorezonanta fara efecte secundare, cu rezultate spectaculare si frecvente de mare profunzime in domeniul reglarii bioenergetice.

Biorezonanta – reglarea organismului prin unde magnetice

Spectrul frecventelor profunde de la 1-25 Hertzi este spectrul in care sunt retinute si undele cerebrale. Organismul uman este supravegheat de creier ca o centrala, prin frecvente de mare profunzime. Pentru prima data cu ajutorul metodelor de biorezonanta se poate influenta si acest cimp magnetic de mare profunzime, astazi, mai mult ca oricand se stie importanta vibratiilor in sistemele biologice si materiale. Este o noutate mondiala in materie.

Nu mai este un secret ca in domeniul frecventelor de mare  profunzime, o serie de ritmuri circula cu o mare influenta asupra sistemului de reglare a organismului, deci a sanatatii. In natura se gasesc undele magnetice asa numitele ”Schumann Wellen” dupa numele fizicianului german Prof.Schumann(1898-1978), unde care influenteaza in mod deosebit organismul uman.

Corpul fizic traieste intre un camp magnetic si un camp electric in permanenta influentate de sfera ionica si undele emanate de suprafata pamintului. Acest permanent schimb de campuri electrice si magnetice este influentat de asemenea de schimbul de anotimpuri, soare, furtuna sau schimbul dintre noapte si zi.

Descoperiti mai multe informatii despre metodele de diagnosticare si tratamente cu biorezonanta ce va sunt oferite de DermaVital :

Biorezonanta – Terapia NLS
Ce este terapia de rezonanta NLS
Ce afectiuni se pot trata si ameliora cu biorezonanta

Centrul DermaVital va pune la dispozitie o gama completa de tratamente cosmetice, tratamente homeopatice si pentru hiperhidroza.

 

Wrist-Ankle-Acupuncture-WAA 

Un grup de medici chinezi, in frunte cu Prof. Dr. Xinsu Zhang, au dezvoltat incepand cu anul 1965, in Spitalul Changhai din Shangai, aceasta metoda relativ tanara de acupunctura.

Noua metoda de acupunctura denumita WAA, a fost introdusa in cartile de acupunctura, aplicatia metodei in clinici si centre de sanatate, fiind mai accentuata in centrul Chinei.

Terapia WAA duce la rezultate rapide, nu cauzeaza dureri si se poate combina cu o serie de terapii alternative  la noi in Centru cu biorezonanta, bicom-optima.

Prin aceasta metoda noua de acupunctura se punctioneaza numai subcutan, fara durere. Aceasta metoda moderna de acupunctura se poate aplica in majoritatea bolilor, de exemplu: dureri de cap(migrene), dureri de coloana vertebrala(spondiloza cervicala, lombosciatica),  dureri de umeri, epicondilita(dureri coate), dureri de picioare, calcaneum, accidente de tendoane, menisc, intercostal nevralgie, diaree, constipatie, cistita, boli de rinichi, rinita, bronsita, sinuzita, aritmie, atacuri de panica, depresie, lipsa somnului, vertigo, pareza faciala, tinitus, miopie, zona zoster, prurit, urticarie, amenoree, bufeuri, otita, dereglari metabolice, dereglari ale sistemului neuro vegetativ si nervos central, etc.

Noua metoda de acupunctura WAA nu are contraindicatii.

Metoda este larg raspandita in China, Japonia, Europa: Anglia si Germania, iar acum si in Romania.