Efectele tehnologiei LPG CELLU M6

Cellu M6 este un aparat de o compexitate incredibila  avand in spate ani de studii si teste medicale  realizate de un colectiv international de medici chirurgi, esteticieni, kinetoterapeuti. S-a remarcat o crestere  de 27-130% a continutului de colagen cu efect dependent de durata (minim 10 sed cellu) si o reorganizare armonioasa a arhitecturii tesutului subcutanat  fara trauma dermului (demonstrat histologic). Studiile au fost facute prin comparatie pe piele sanatoasa cu si fara tratament LPG si au demonstrat clar aparitia crestelor papilare  cat si reorganizarea  dermului papilar.

Studiile facute au demonstrat o crestere evidenta a fluxului de sange dupa o sedinta de cellu M6 (de 4-5 ori mai mult), a fluxului venos in marea  vena sofa(de 2,3 ori mai mult) si o crestere a fluxului limfatic(de 3 ori mai mult). Spectaculos este faptul ca efectele  cellu M6  dureaza pana la 6 ore dupa tratament  ceea ce inseamna ca cel putin timp de 6 ore sunteti inca in terapie. Relaxarea indusa de tratamentul LPG contribuie la succesul terapiei proces complex realizat prin sensibilizarea receptorilor superficiali  si profunzi, prin mecanizarea tesutului prin role si imbunatatirea culisarii intre tesuturi si fascii.

Beneficiile cellu M6 sunt multiple: sensibilizarea senzatiei de miscare, mai buna pozitionare a unui membru  sau a unei parti dintr-un membru  in spatiu, trezirea senzoriala  care permite reglarea  posturii si gesticularii , imbogatirea modelelor motor-senzoriale cat si imbunatatirea coordonarii miscarii. Cu astfel de studii demonstrate stiintific de-a lungul anilor pe plan international cellu M6 se situeaza pe primul loc in lume.