ENDERMOLIFTING – Secretul unui ten frumos si ferm cu CELLU M6 – LPG

                

ENDERMOLIFTING este un tratament facial de exceptie prin care se activeaza si mobilizeaza celulele fibrolastice ale tenului, secretul unui ten frumos, ferm si conturat.

Endermolifting tratament facial include tratament facial sau tratament extins fata, gat, decolteu.

Beneficiile tratamentului:

  • reduce pliul nasolabial
  • reduce barbia dubla
  • tratament pentru regenerare faciala – lifting facial
  • dupa 25 ani celulele tinere (fibroblaste) isi reduc productia de colagen, elastina si acid hialuronic. Este un tratament foarte placut care reactiveaza producerea de colagen si elastina , chiar dupa prima sedinta. Tenul devine mai ferm si mai elastic, ridurile de suprafata dispar si avem un ten mai luminos; se recomanda chiar si barbatilor

Tratamentul ENDERMOLIFTING este personalizat. Flapsurile care se dau cu modelul CelluM6 Beauty reprezinta o adevarata sedinta de fitness pentru ten; tratamentul se poate extinde pe gat si decolteu.

Tratamentul ENDERMOLIFTING se recomanda sub forma de abonament de 6 – 12 sedinte.

Pret tratament:

  • sedinta de 15 minute – 100 lei. Sedinta include tratamentul de Endermolifting (drenaj si stimularea celulelor fibroblastice, liftingul ochilor)
  • sedinta de 30 minute – 200 lei (pret vechi 315 lei). Sedinta include tratamentul Endermolifting (drenaj si stimularea celulelor fibroblastice, liftingul ochilor), urmata de tratamentul cu fiola de colagen si masca adecvata tipului de ten, la care se adauga casca cu ioni negativi.
Pe langa aspectele eficiente ale tenului, LPG-Endermolifting produce un efect placut de relaxare a sistemului neuro-vegetativ, diminueaza stresul. Este un tratament noninvaziv, antiaging.
Contraindicatii: vitiligo facial, herpes facial, acnee cu inflamatii.