Epilare definitiva-Lumina intens pulsata-Singura eficienta la ora actuala

Dermavital va ofera singura metoda eficienta de epilare definitiva cu lumina intens pulsata-IPL, un sistem de lucru eficient si sigur. Aparatura noastra se incadreaza in categoria celor de mare eficienta si randament.

Puterea de lucru este mai mare decat a unui laser obisnuit, iar in loc de o culoare are un spectru variat de 7 nuante , ceea ce duce la eficienta maxima.

Sistemul IPL are mai multe capete de lucru, ceea ce permite epilarea zonelor mici si mari , atat la barbati cat si la femei.

Deasemenea aparatul IPL ne ofera posibilitatea sa reglam intensitatea de lucru de la un minim catre un maxim suportabil de pacient. Cu cat puterea este mai mare cu atat rezultatele sunt mai rapide si mai eficiente.

Totodata performantele aparatului ne permit sa reglam parametrii in functie de culoarea si grosimea firului de par cat si de pigmentul dermului.

Dermavital va recomanda un minim de 3-4 sedinte IPL la un interval de 3-4 saptamani, cu o intretinere a zonei lucrate la un an de zile pentru a mentine performantele obtinute.