Istoria firmei Regumed, leaganul terapiilor cu Biorezonanta-Bicom

Istoria firmei Regumed care a pus bazele terapiilor cu Biorezonanta-Bicom

Are cuvantul domnul Hans Brügemann fondatorul (87ani);

Ma bucur de interesul mare pentru terapiile cu biorezonanta Bicom; o sa va povestesc cate ceva din inceputul activitatii noastre. Firma Regumed a fost fondata in anul 1976 dupa o colaborare mai lunga cu dr med Franz Morell (parintele biorezonantei) in anul 1987 a aparut primul aparat,,Bicom“ – terapiei i-am dat numele de ,,Biorezonanta“ din pacate fara sa pun denumirea biorezonanta sub patent.

Viteza cu care s-a raspandit in anii urmatori acest gen de terapie a fost pur si simplu uluitoare.

Scopul meu ca si fondator a fost si este sa fac aceasta modalitate de terapie cat mai cunoscuta medicilor si terapeutilor pentru ameliorarea, vindecarea bolnavilor, o metoda fara efecte secundare,fara chimie.

Pentru a asigura o specializare solida medicilor si terapeutilor care ofera aceasta terapie am infiintat in anul 1981Institutul Regumed -Munchen-unde fiecare medic/terapeut este specializat in acest gen de terapii,  unde anual se tin specializari permanente, aproximativ 80 de seminarii si congrese cu participare din intreaga lume.

Experienta de peste 35 de ani in domeniu aparatelor Bicom -Optima de mare performanta ne-au propulsat in fruntea acestui domeniu al medicinei complementare.

Prin reprezentantii nostri in multe tari din Europa, Africa, Asia, China, America, Canada, suntem lideri in domeniul nostru .

Biorezonanta,medicina energo informationala dupa denumirea recenta a Univ. Havard este medicina fara chimie, care foloseste informatia energetica a pacientului in scop terapeutic.

Se intervine prin partea informationala a corpului si se actioneaza pe partea materiala, o metoda energo-informationala.