FACE FILLING-INTRADERMJET

Face Filling- o metoda delicata de tratament facial care actioneaza printr-un jet special.

Colagenul, elastina, acidul hyaluronic, vitamine si peptide sunt catapultate pana in cel mai profund strat al tenului ducand la o reinnoire, reintinerire a tenului, umplere a ridurilor.

Multumita tehnologiei Germane care a creat acest aparat senzational cu un jet dotat cu o functie electronica speciala prin care intensitatea terapiei poate fi reglata in functie de nevoile tenului –Face Filling fascineaza pe fiecare!

Este coroana unui tratament dermato-cosmetic. Tenul absoarbe datorita jetului gradat o cantitate mare de substante vitale care fac tenul curat, proaspat, conturat si ii ofera fermitate, un ten cu multi ani mai tanar.

Bioserurile folosite in tratament au o eficacitate dovedita clinic, nu sunt alergice si garanteaza o intrebuintare dupa scopul tratamentului:ten ridat obosit, ten cu pete maronii, ten acneic/inflamat, ten cuperotic, preventiv indiferent de varsta.

Face Filling-IntradermJet este optiunea cea mai moderna a dermato-cosmeticii; fara dureri, fara operatii sa transforme un ten obosit patat/acneic/cuperotic intr-un ten frumos/ sanatos cu riduri cat mai putine.

Un tratament anti-aging par excellence, elegant care ne intareste personalitatea si desigur ne face mai frumoase.

Timpul nu-l putem opri dar semnele timpului se pot corecta! Terapia dureaza 80 de minute si include: curatirea tenului cu diamante si oxigen hiperbaric; aplicarea acidului hyaluronic, vitaminelor prin jetul intradermic; masca cu efect botox dupa cerinta tenului; casca cu lumini Biolifting sau lampa de fixare a colagenului.