Este soarele periculos??!!

Este soarele periculos??!!

 

Orice miscare in aer liber ne confrunta cu soarele, inainte de a ne da cu crema de protectie factor peste 10, e bine sa stim:

Omul este o fiinta a luminii (nimic ezoteric dovedit stiintific)!

Universul consta in 99.999999% din vacum si numai 0,000001% masa!

Vacumul din univers nu este gol ci umplut cu campuri Quantice fluctuante.

Masa consta din spirale energetice. Masa si vidul universului sunt in permanenta miscare asa numitul curent Quantic. Acest curent vine de la soare .

Pentru ca soarele nu apare permanent corpul uman are nevoie in permanenta de soare,  cand nu este soare corpul isi ia din rezerva de fotoni care sunt depozitati in ADN-ul genetic al corpului.

Acest fenomen nu functioneaza pe durata (se termina rezervele) si trebuie mereu completat, sursa este alimentatia care are posibilitatea sa depoziteze energie solara: fructe, legume, salate, culese la maturitate, laptele si carnea mai putin, stresul din bucatarie: mixere- campul electric rotativ distruge electroni solari; salata= hartia igienica colorata- Prof. Dr Hofman M.-citat original. Vestea proasta este ca sucurile proaspat presate nu au calitate energetica.

Cine se alimenteaza frecvent cu alimente ce contin putin soare sau deloc si evita soarele, are in general un statut energetic scazut –statut de care depind functiunile vitale ale corpului.

Analiza in sange da informatia despre vitamina D care este de fapt un hormon steroid, ce se formeaza din colesterol –nu este vitamina! Corpul nu o produce!

Vitamina D scazuta in sange – se regleaza cu expunere la soare intre 12-13 vara (10 min fata,gat si decolteu; 20 minute iarna chiar si cand nu este soare).

Vitamina D(D- hormon) –se formeaza individual in fiecare corp, nu ar trebui luat sub forma de tableta –poate duce la blocaje receptorice in organism.

Lipsa hormonului D- foarte des diagnosticat si tratat fara sa se constate blocajul receptorilor, poate provocata boli autoimune( toti avem in noi o gradina zoologica mica care poate fi pusa in miscare) in organism.

Biorezonanta Bicom Optima poate trata noxele toxice si blocajele receptorilor.

Marea majoritate a bolilor autoimune au cauza in noxe toxice care au dus la un blocaj al receptorului Hormon-D.

Osteoporoza?-calciu +vitamina D – duc la osteoporoza,daca sant blocaje de receptori in organism.

Razele UVA-distrug tesutul de sub piele cu faza de elastina si duc la formarea ridurilor.

 

Cancerul si soarele!?-toate studiile stiintifice sunt facute cu soare sintetic, soarele adevarat are un alt spectru- contine raze infrarosii -cu unde scurte si lungi,- cu efect regenerator, mai ales spre seara si dimineata cu efect vindecator.

Cu razele soarelui se trata in Elvetia (Davos), tuberculoza(vindeca).

Nu s-a putut dovedi niciodata ca soarele provoaca cancer!

Cremele de soare contin substante cancerigene(ex titandioxid). Un studiu american a urmarit un numar impresionant de cancere de piele (melanom) la marinari( matrozi). Matrozii care lucrau pe punte nu au facut cancer de piele, iar cei care lucrau in cala in mare proportie au facut melanom. Aceste cancere apar in locurile acoperite ale corpului, nu pe fata, maini.

Soarele este elixirul vietii noastre –trebuie savurat constient dupa tipul de piele al fiecaruia si o alimentatie sanatoasa cu soare.

Bicom Optima- soarele este mentorul nostru in tratament.