Metoda IPL-lumina intens pulsata te face fericit

Uita de bărbierit şi epilarea cu ceară şi adopta metoda IPL-lumina intens pulsata pentru a vă bucura de cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp, cu cel puţin disconfort.

La consultatia gratuita,terapeutul va concepe un program de tratament individual pentru a se potrivi culorii si grosimii firului de par cat şi tipului de piele. Va vom explica de asemenea, la ce să va aştepti de la un tratament IPL epilare definitiva si va vom recomanda orice preparat/metoda care poate ajuta sau sutine terapia IPL cat si explicatii sau sfaturi cum să ai grijă de pielea ta între tratamente.

Deoarece cresterea parului nu se sincronizata cu toate firele de par în diferitele etape ale ciclului de crestere, vă recomandăm un program minim de 3- 4 tratamente IPL care mai mult sau mai puţin pot fi necesare în funcţie de tipul tau de piele, păr, nivelul hormonilor,sex, varsta,de medicamente…

Terapeutul va adapta un program de tratament epilare definitiva pentru a se potrivi nevoilor dvs. individuale deoarece noi nu va facem nici promisiuni false sau ireale .
Veţi găsi un terapeut prietenos şi profesionist. Veti intelege fiecare aspect al tratamentului IPL epilare definitiva si va vom răspunde la orice întrebări/nelamuriri aţi putea avea.