MICRONEEDELING MEZOTERAPIE CU ULTRASUNETE

MICRONEEDELING MEZOTERAPIE CU ULTRASUNETE

Un ten proaspat optimal ingrijit prin mezoterapie, tenul primeste toate substantele vitale, anti-aging pentru refacere / prevenire imbatranire.

*Cu efect imediat, cat si mai tarziu

La multe probleme ale tenului, o ingrijire obisnuita nu isi atinge scopul, substantele, cremele nu pot trece bariera tenului.Acele fine deschid epiderma, fara durere, fara urme de roseata,etc.

Terapia cu Microneedeling este recomandata pentru fata, gat, decolteu si partea exterioara a mainii.

Ce succese se realizeaza cu Microneedeling?

*revitalizarea tenului distrus de raze solare sau fumat;

*regenerarea unui ten obosit;

*reintinerire;                       

*micsorarea porilor;

*reducerea ridurilor;

*Anti-Aging
Acele penetreaza in epiderma cca 0,2-0,3 mm.Pentru un tratament eficient, cu rezultate de durata, se recomanda o sedinta la 14 zile intr-un ciclu de 6-12 terapii.Mezoterapia Microneedeling se executa de dermato-esteticiana.Masca cu celuloza este ca o a doua piele pentru ten, contine substante de refacere a tenului intr-o concentratie mare. Celuloza naturala din masca hidrateaza tenul in permanenta, o combinatie de 7 substante concentrate, peste care se lucreaza cu ultrasunete, pentru a asigura transportul substantelor in profunzime, cu  efect de BEETOX AGE-REVERSE si  ROYAL.

O terapie moderna, efectiva, care formeaza o simbioza intre messo (microneedeling) si ultrasunete.Terapia se recomanda preventiv, pentru cine isi doreste un ten frumos, luminos si conturat, efect anti aging, intretinere;

*un ten matur, fara luminozitate, conturul cazut, piele flasca, obosita;

*acneea si rozaceea, de asemenea cu masca adecvata.