Molibden coloidal-oligoelement-alternativ sanatos!
  Molibden coloidal-oligoelement-alternativ sanatos!
Coloidele sunt oligoelemente care au structura sangelui si a limfei ,ele patrund in membrana celulara si restabilesc metabolismul in celula bolnava . Molibdenul este un metal greu ,relativ dur, dar fragil. În sistemul periodic al elementelor are numărul ordinal 42 și simbolul chimic Mo. În forma sa pură are o culoare comparabilă cu staniu. Se oxidează în aer. Nu apare în natură în forma sa elementară. Actioneaza ca antioxidantin potență, fertilitate ,gută ,dinții, detoxifierea rinichilor. Molibdenul susține o serie de enzime importante în metabolism, în special pe cele care sunt responsabile pentru descompunerea compușilor care conțin azot sau sulf.
Acestea includ de exemplu aminoacizi care se descompun în uree. Molibdenul are un efect pozitiv asupra anumitor forme de impotență – funcția sexuală la bărbați și infertilitatea poate fi eliminată prin dozele combinate de molibden-zinc. Molibdenul promovează descompunerea purinelor – gută. Promovează degradarea fluorului în dinți. Deficitul de molibden poate provoca următoarele simptome: stare generală precară, aritmii , rată de respirație crescută,orbirea de noapte, excitabilitate nervoasă exagerată.
Administrare! -15 picaturi cu pipeta direct pe limba, se lasa 1 minut apoi se consuma 1 pahar de apa. Nu se consuma alimente de nici un fel 15 minute inainte sau dupa adiministrare./100ml- PRET 220lei
Produs si ambalat in Germania/ se distribuie in Romania prin Centrul German Dermavital
Tel 0731871968/ 0213224004 /www.dermavital-med.ro