NOU LA DERMAVITAL- ACNEEA PRIN BIOREZONANTA
Acneea
este o afectiune cronica, frecventa la tinerii adolescenti cu debut la varsta copilariei, determinata de cauze multifactoriale. Incidenta fete 14-17 ani baieti 16-19ani.
Cauze- factor genetic, factor hormonal, infectios si imunitar. Este influentata de alimentatie, mediu extern, stres. Acneea a devenit o problema psihosociala. Leziuni caracteristice: papule, pustule, noduli, comedoane. In functie de aparitia acestor leziuni, se disting mai multe forme clinice. Nu exista o schema tipica de tratament, exista o terapie externa si una interna determinata de informatia locala.
Terapia dermato cosmetica se executa cu aparatele: air abrazion, intradermjet, OxyJet, Mesoterapia, laser, casca cu biolight, sau peeling biologic KIS.
In paralel cu un card special se regleaza campul bactericid, virucid al corpului, cu informatia luata direct de pe zona afectata. Flora intestinala cat si tiroida joaca un rol esential in readucerea glandelor sebacee in echilibru. O terapie moderna, fara durere, fara efecte secundare, fara medicamente. La nevoie se recomanda un oligoelement in forma coloidala.
Pentru mai multe informatii accesati www.dermavital-med.ro / 0731871968 / 0213224004