NOU la Dermavital…Tratamente faciale cu pietre pretioase!!!

1.GOLDEN VISAGE+ultrasunete- + Bio2light ( bonus -GRENADE ET RAISIN ROUGE -MEDICURE-tratament maini) 

-tratament cu tripla actiune  anti-rid, antioxidare, hidratare pe baza de aur coloidal. Tratamentul contine: golden peeling; golden creme; golden serum; golden masque. Se recomanda atat tenurilor  ridate, obosite, asfixice dar si celor care prezinta pete pigmentate.

 

 

 2.DIAMANTS  VISAGE + ultrasunete+Bio2light ( bonus -GRENADE ET RAISIN ROUGE -MEDICURE-tratament maini)  -tratament pentru hidratare intensa si protectie antioxidanta ce contine microcapsule cu pudra de diamante si aminoacizi  extrasi din matase pura. Recomandata pentru toate tipurile de ten. Tratamentul contine: gommage exfoliant; diamants creme; diamants serum; diamants masque. Tratamentul are efect imediat, tenul ramane luminos, sidefat, neted si hidratat.

 

 

3.SAPHIRS VISAGE+ultrasunete+Bio2light ( bonus -GRENADE ET RAISIN ROUGE -MEDICURE-tratament maini)

– tratament  anti-rid si anti-stres; acnee; cuperoza,  contine microcapsule  cu pudra de safir si extract de nufar albastru cu actiune de revitalizare pentru toate tipurile de ten. Tratamentul contine: gommage exfoliant; saphirs creme; saphirs serum; saphirs masque. Datorita extractului de Lotus Blue, tratamentul se recomanda si tenurilor sensibile, cu rol anti-inflamator si anti- oxidant. Microcapsulele cu pudra de safir aflate in stare coloidala patrund adanc in derm si stimuleaza regenerarea celulara. Tratamentul are efect imediat, tenul ramane luminos, hidratat si  revitalizat.

 

 4.RUBIS VISAGE + ultrasunete + Bio2light ( bonus -GRENADE ET RAISIN ROUGE -MEDICURE-tratament maini)  -Tratament pentru regenerarea  tenului, pentru luminozitate  ce contine microcapsule cu pudra  de rubin si extract de orhidee rosie. Pentru toate tipurile de ten.  Tratamentul contine : gommage exfoliant; rubis creme; rubis serum;  rubis masque. Datorita proprietatilor  antioxidante si stimulante generate de patrunderea cat mai profunda a nanosferelor de rubin aflate in stare coloidala, tratamentul are efect imediat, tenul ramane luminos, hranit si hidratat. Se poate lucra in cura de 4 tratamente consecutive, cate unul pe saptamana.

Pretul unei terapii este de la  500lei/sed – la 300lei

5.GRENADE ET RAISIN ROUGE -MEDICURE+ultrasunete+Bio2light- pret 50lei/sed

-Tratament pentru maini cu extract de rodie si strugure rosu. Tratamentul contine: peeling grenade; masque grenade; creme grenade. Tratament special creat pentru ingrijirea si regenerarea pielii uscate a mainilor, pielea recapatandu-si  prospetimea, finetea si luminozitatea. Efectul rezultat este instant conferind o excelenta senzatie de prospetime.