Noutate-mondiala-Weyergans-Germania Dermionologie-inovatie in medicina estetica


Intinerire / Rejuvenation prin Dermionologie – noutate mondiala – numai la Dermavital
,,Frumoasa si sanatoasa”- prin Dermionologie

Noutate mondiala -Weyergans-Germania Dermionologie-inovatie in medicina estetica

Odata cu trecerea anilor tenul (pielea) devine tot mai ridat, mai subtire si mai cenusiu, obosit, este timpul pentru o incarcare a acumulatorului energetic.
Dermionologia este o terapie noua, inovativa care are la baza fizica quantica si care duce la intinerirea tenului, cu alte cuvinte ,, muta ceasul tenului (al pielii) inapoi cu multi ani”.
Este o metoda 100% germana, aparatul fiind produs in Germania.
Intinerirea prin Dermionologie = schimbarea acumulatorului tenului (pielii).
Reprezinta o noutate mondiala in medicina estetica.
Fizica quantica sustine ca omul este o fiinta incarcata cu electricitate si anume pozitiv (+).
Omul trebuie sa inspire oxygenul din mediul inconjurator pentru a avea polul negativ (-), numai asa poate trai.
Odata cu inaintarea in varsta, organele noastre au nevoie de tot mai multa energie, mult mai multa decat primesc de la plamani si corp, cauza fiind degenerarea naturala a corpului sau diferite boli, stres, mediu inconjurator, alimentatie, fumat, alcool, expunere exagerata la soare, solar etc.
La repartizarea energiei corpului, organismul da prioritate intai organelor vitale ca inima, rinichi, ficat etc, tenul (pielea) ramane din pacate pe ultimul loc, cu alte cuvinte ce mai ramane.
Ridurile sau un ten cazut, obosit, dezavantajeaza desigur aspectul nostru si ne da acea stare de nemultumire care in timp duce la un stres permanent al corpului.
Imbatranirea pielii (tenului) este o lipsa de energie. Celulelor le lipseste energia necesara pentru a se putea regenera. Aici intervine Dermionologia – metoda patentata numai de Weyergans-Germania.
In timpul terapiei de 30 minute, clientul/clienta sta relaxat(a) sub casca ce ne alimenteaza tenul cu ioni negativi (–), care in combinatie cu ionii pozitivi (+) ai corpului, incarca rezervorul energetic al corpului, mutand ceasul tenului (pielii) cu cativa ani inapoi si, mai mult, ne creste capacitatea fizica si psihica.
Tratamentul dermionologic poate intregi un tratament dermato-cosmetic ca OxyjetSTAR  BIO2 LIGHT, microdermabraziunea cu ultrasunete, cryoterapia etc.
Rezultatele sunt foarte bune si pentru un ten cuperozic sau cu acnee, pete maronii etc.
O sedinta de 30 minute costa 30 euro/sed sau pot fi si abonamente de 10 sed = 250 euro.
Dermionologia se poate combina si cu terapiile corporale precum drenajul limfatic simplu sau drenajul limfatic complex, reflexoterapia.
Desigur ca prevenirea imbatranirii este o preocupare permanenta a savantilor lumii.
Dermionologia este un pas pe acest drum pentru cei care vor sa previna acest fenomen.

„Timpul nu-l putem opri dar semnele timpului se pot corecta”.