Peeling facial biologic – Krauter Implant Sistem

Cel mai profesional peeling facial la Dermavital

 Centrul German de estetica medicala Dermavital va ofera servicii profesionale de peeling facial, punand in serviciul clientelor sale o experienta de peste 20 de ani in dermatologie, homeopatiebiorezonanta si tratamente dermatocosmetice, precum si cele mai noi aparate in domeniu, toate de origine germana.

Ce este peeling-ul facial ?

Peeling-ul facial este o metoda de reintinerire a fetei care consta in curatarea tenului de straturile de celule moarte si impuritati ce se acumuleaza de-a lungul timpului din cauza factorilor externi. Este de asemenea folosit pentru inlaturarea petelor provocate de leziuni pigmentare sau de expunerea la soare precum si la tratarea acneei.

 

Beneficiati in centrul nostru de sedinte de peeling biologic cu ajutorul unor substante vegetale, 100% naturale si a nanotehnologiei puse la dispozitie de gama dermatocosmetica Retipalm Krauter Implant Sistem. Specialistii nostri, instruiti in Germania, va ofera un tratament de peeling biologic profesionist si personalizat.

Anterior peelingului, se va efectua o microdermabraziune, pentru a elibera si pregati tenul pentru asimilare, rezultatele fiind imediate: o piele fina, fara riduri, reconturata.

Peeling Biologic KRAUTER IMPLANT SISTEM

Cu tratamentul de Peeling Facial Biologic KIS obtineti o piele noua in „5-6 zile”.

Este un tratament ce apartine de dermatocosmetica, noninvaziv in comparatie cu peeling-urile chimice.

Peeling-ul biologic asigura o curatare in profunzime a tenului, o vascularizare puternica si o stimulare a regenararii celulare, precum si o reducere a cicatricilor (efect keratolitic).

Peeling-ul Facial Biologic KIS actioneaza in cazul:

  • Ridurilor si semnelor premature de imbatranire;
  • Tenului cu impuritati, acnee, urmelor dupa acnee;
  • Tenului gras cu pori dilatati;
  • Tenului cornificat cu puncte negre, milien;
  • Pielii expuse la soare timp indelungat, arsuri;
  • Petelor maronii, tulburarilor de pigmentatie (pete de batranete)
  • Pielii obosite cu circulatie proasta, reintinerire (rejuvenation);
  • Pre si postoperatoriu in caz de lifting facial, dupa injectii sau tratamente invazive cu Botox;
  • Vergeturilor, cicatricilor.

Obtineti cu tratamentul de Peeling Facial Biologic un ten nou, sanatos, radiind de frumusete. Absolut sigur, fara durere si alte efecte secundare. Un tratament regenerator cu ingrediente vegetale aplicand nanotechnologia cu metode moderne de ultima ora.

Peeling-ul  Facial Biologic Krauter Implant Sistem se integreaza in terapiile de Dermatocosmetica oferite de Centrul nostru.

Faceti-va o programare chiar azi pentru tratamentul dvs. de Peeling Facial Biologic Krauter Implant Sistem  personalizat si nu veti regreta!

Peeling facial biologic