Reflexoterapia – o tehnica uimitoare!

Tehnica simpla si eficienta recomandata in primul rand ca si preventie  macar 1 sedinta pe saptamana, nu inlocuieste medicina ci o completeaza.

De ce sa asteptam instalarea bolii?Reflexoterapia este o tehnica uimitoare care poate contribui  in mare masura la alinarea  raului deja provocat si poate duce chiar la vindecare. Prin practicarea regulata a reflexoterapiei noi restabilim armonia interna inca de la primul semn de dezechilibru , boala pur si simplu nu se mai poate declansa. Astfel prin reflexoterapie se impiedica instalarea sau agravarea bolii.Cu siguranta nu avem decat de castigat practicand reflexoterapia care este o proiectie a tuturor organelor pe laba piciorului, palma, ureche, fata. Este o terapie alternativa foarte eficienta in special pe zona de talpa, acolo unde sunt porii cei mai dilatati, acumularea cea mai mare de toxine si uree, numarul cel mai mare de oase si impactul fizic cel mai prelungit .Este recomandat si in combinatie cu alte terapii. 

Daca frecam unghiile de la ambele maini intre ele, combatem matreata, durerile de cap cu zvacnituri si toate problemele parului. Apasarea centrului  buricului degetului mare ajuta in cazuri de depresie, pierderea poftei de mancare , probleme hormonale. Punctul situat  in exteriorul unghiei trateaza problemele nazale, racelile, guturaiul, sangerarile, polipii, iritatiile. Durerile din zona de tampla si starea de agitatie si tensiune se atenueaza apasand pe laterala interioara a unghiei. Eficienta in cazuri de agitatie, amorteala cefei si muschilor, alopecie, dureri de cap, tinitus se obtine prin masarea bazei degetelor mari.