Rezolvarea hirsutismului este epilarea definitiva IPL

Centrul German DermaVital are placerea sa va certifice faptul ca ne axam pe una din cele mai stringente probleme actuale : pilozitatea= hirsutism. De aceea venim in intampinarea acestor persoane, atat femei cat si barbati, cu o rezolvare definitiva,rapida,non-invaziva.Epilarea definitiva este o investitie de durata in estetica corporala, cu un efect benefic de echilibrare fizica si psihica, redind increderea in personalitatea proprie,zambetul si bucuria .

Exista numai avantaje cu aceasta metoda inovativa de lucru.Incepand de la faptul ca pot fi tratate toate zonele de pe fata si corp,nu este invaziva si nu prezinta risc de infectie/ardere la nivelul acestui tip de aparat,tratamentul este nedureros ,pana la realitatea demonstrata ca epilarea este definitiva!!!!,fiind cea mai rapida,sigura si nedureroasa metoda de reducere a pilozitatii la ora actuala.

Epilarea definitiva este un procedeu prin care parul nedorit este eliminat definitiv cu ajutorul IPL (Intense Pulsed Light – lumina pulsata intensa). Prin epilarea definitiva, lumina pulsata este preluata de melanina firului de par si transportata la radacina folicului, unde se transforma in energie, ducand la distrofierea acestuia. Un folicul de par distrofiat nu se mai regenereaza niciodata. Pe timpul unui tratament, pot fi distrofiate numai radacinile parului in faza de crestere. Sunt necesare mai multe sedinte tratament pentru a surprinde diferitele stadii de crestere ale parului.