SA MANCAM CONSTIENT = TRAIM SANATOS

 

 

                                                 Sa mancam constient= traim sanatosi

 

 

Atentie la alimentele pe care le consumati  si mai ales la coloranti;

 

 

-E102-104-110-122-124-129 sunt suspectate de declansarea sindromului ADHD la copii (dereglare de atentie si hiperactivitate)

 

-E-102-104-110-122-123-124-151  sunt suspectate de declansare reactii alergice ;

 

Gust– in multe alimente gata preparate  supe, sosuri, mezeluri –glutamat E620-E625;

 

Ingrosare-budinca, marmelada, dulciuri si produse cu procent mic de grasime

                  – Caragenan– E407 sunt studii care pun acesta in legatura cu provocare cancer;

                  -Agar –E406, E410, E440 sunt fara nici un pericol;

 

Aroma– sunt 2500 de arome aprobate si puse in circuitul alimentar. Astazi putem pastra alimentele mai mult, rar se mai strica datorita conservantilor pe care ii contin.

 

               –Acidul sorbic – E200-203-E211-213 se gsesc in margarina, sosuri, mezeluri, sucuri, pot declansa alergii;

               –Dioxid de sulf –E220-E223- se gasesc in fructe uscate sau vin;sunt cauza durerilor de cap la multe persoane dupa consumul de vin;

               –Nitrate– se gasesc in afumaturi –E249-E252,  pot provoca  cancer in legatura cu amoniacul din diferite alimente;

 

Inlocuitori de zahar–  aspartam E951;  cyclamat E952- pot provoca cancer si distruge flora intestinala.

 

Concluzie:

Nu toate Eurile sunt neaparat pentru fiecare om periculoase , dar  pe durata  este recomandat sa se renunte la aceste Euri !

Studiu pus la dispozitie de  Institutul Academic Gesundund Activ (Germania) =  sanatos si activ