Necesar -pt.2 persoane:
doua doze mici de tunfish in ulei, 600 gr. rosii, 2 cepe, 1 doza de porumb, 1/2 castravete pt.salata, 1-2 linguri balsamico, 1 lamaie,. 1 catel de usturoi, cateva frunze de busuioc, 1 lingurita de miere, sare si piper.
Pregatire: se scurge de ulei pestele, se marunteste cu furculita, se pune lamaia, se amesteca, se taie castravetele in rondele, se aduga impreuna cu porumbul(scurs de apa si clatit), se adauga mierea si condimentele dupa gust. Rosiile se taie in jumatati, se adauga otetul balsamic.
Se poate aranja totul pe o farfurie, iar in jur se garneaza rosiile ca in poza atasata. Se presara frunze de busuioc deasupra.
Contine: 179, Kcal, 18,3 carbohidranti, 21,1 proteine (pe portie),
2,0 grasimi.
Este o salata gustoasa potrivita si celor care doresc sa se hraneasca sanatos si celor care postesc, sau sunt la o cura de remodelare!
Pofta buna!