Siguranta Sistemului ( Aparatului) IPL- Lumina intens pulsata-epilare definitiva ipl

Aparatul IPL-lumina pulsata de la DermaVital este un echipament medical de cea mai inalta tehnologie, specializat in indepartarea oricarui tip de fir de par crescut excesiv pe suprafata corporala.Acest proces se desfasoara in conditii de siguranta si incredere.Numai un specialist( operator calificat) poate lucra in siguranta cu acest aparat IPL-epilare definitiva,prin munca chibzuita si maniera de intretinere.

Ceea ce ste foarte important de stiut este ca sistemul IPL-lumina intens pulsata asigura protectie maxima pentru pacient,operator si asistenti,in conditiile in care aparatul produce un voltaj mare pe toata durata operatiei(in interior).

Este foarte important ca pacientul sa inteleaga principiul terapiei epilare definitiva cu IPL -lumina pulsata pentru ca fizic si psihic sa fie relaxat.Pe toata durata tratamentului de epilare definitiva se folosesc ochelari de protectie impotriva lungimii de unda luminoasa,aspect tratat cu mare seriozitate la DermaVital.De asemenea cristalul care elibereaza lumina IPL este pastrat curat si protejat tot timpul.

Metoda de lucru a sistemului IPL-epilare definitiva este precisa ,foarte sigura si se bazeaza pe energia luminii absorbite care topeste.