SUPA NR 17-SUPA MAROCANA DE DOVLECEI
Supa NR 17- SUPA MAROCANA DE DOVLECEI
Supa marocana de dovlecei,
necesar:2 feliute de paine prajita,2 cepe (galbene), 2 zuchini, 2 catei de usturoi, 3 linguri ulei de masline, sare,600ml supa de pui(vegeta) 2 fire de safran, 200gr. jaurt 3,5 grasime, 1 lamaie, 1 ou, 5 frunze de busuioc.
pregatire: ceapa se taie in cercuri, dovleceii in cubulete, usuroiul semarunteste. Ceapa si dovlecei se pun in ulei si se calesc usor, se pune putina sare si se adauga usturoiul, safranul si supa, se lasa sa fiarba usor cca 10 minute.
Iaurtul impreuna cu sucul lamaiei si oul se amesteca bine,se ia supa de pe foc si se amesteca usor cu continutul iaurtului...se condimenteaza dupa gust si se orneaza cu frunzele de busuioc.
Contine: 355 Kcal., 15 gr.proteina,, 29 gr. hidrocarbura, 14 gr. grasime.
                                                                                                Pofta buna!