Supa NR 13- GULASH SUPE
Gulash supe,
Necesar:
- 200 gr. carne pentru gulas(vita),1 lingura ulei de rapita, 1/2 lingura faina,1 lingurita paprika dulce,
-1/2 lingurita timian, un varf de cutit chimion,1 catel de usturoi,1/2 Litru lichid cu supa de vita(vegeta)1/2 lingurita otet de vin rosu, 1 lingura pasta de tomate,
-1 ardei rosu, (sau gogosar)1 doza mica cu fasole alba, 1 lingura fulgi de cartofi, 40 gr. smantana 12%,, 1 cartof mijlociu, 1 lingura patrunjel, sare dupa gust,2 cepe,
Preparare: se curata cepele si taie in inele, morcovul se taie rondele,cu uleiul in cratita se lasa aprox.4 minute,se adauga cartoful taiat cubulete , usturoiul taiat marunt, carnea taiata cubulete, se adauga pasta de tomate,apoi lichidul se lasa la fiert usor 1 ora, se adauga ardeiul taiat rondele si conserva de fasole, se fierbe mai departe usor, 20 de minute,se pune chimenul, se drege cu smantana si fulgii de cartofi, se pune patrunjelul si sare dupa gust.
Contine:20 gr.carbohidranti,, 25 de grame grasime,29gr.proteine, 345 Kcal.
Pofta buna!