Necesar:
1/2 telina mijlocie, 1/2 cm ghimbir, 1/2 ceapa mijlocie, 1/2 lingurita curry, 1 felie toast, 1/2 lingura unt, 125 ml apa(se poate adauga o lingurita de vegeta natuara)
1/2 mar acrisor, 1/2 lamaie, sucul.
Pregatire: telina, ceapa si ghimbirul se curata, spala si maruntesc,
se pune untul la topit intr-o craticioara, se adauga:telina, ceapa si ghimbirul,se adauga lichidul, se lasa sa fiarba incet 30 de minute,
se curata marul si se marunteste, se amesteca cu sucul de la lamaie, se pune felia de toast in apa, se scurge bine si se adauga toate in supa, , se mixeaza usor, se adauga sare si piper,
Contine: 170KcL., 7 gr., proteina, 15 gr., carbohidranti, 12gr. grasime.
Pofta buna!