TDP- lampa- CHI-Energia vietii

TDP- lampa- CHI-Energia vietii

Un studiu facut intr-o fabrica de ceramica in China a facut o descoperire surprinzator de benefica.

Placile de pamant emit prin incalzire in jurul lor o radiatie pozitiva incarcata cu minerale. Lucratorii din fabrica nu se imbolnaveau , ba mai mult cei cu probleme de piele sau diferite dureri  reumatice au inceput sa se vindece. Asa s-a nascut lampa vindecatoare TDP – prevazuta cu o placa care emite in permanenta la folosire minerale binefacatoare ca silicea, calciu, chrom, mangan, fier, cupru, zinc, cobalt, selen, molibden….

Lampa TDP- emite unde lungi electromagnetice intre 2-25 micrometri.

Se recomanda in urmatoarele afectiuni :

-Incheieturi dureroase, blocate (solduri,genunchi,ceafa),

-incordare si dureri musculare (crampe),

-accidente, dureri de ligamente (si la sportivi),

-circulatie periferica deficitara,

-circulatie arteriala dereglata, dureri coloana vertebrala,

-toate formele de inflamatii

-stagnare limfa,

-imunitate, preventie gripa si imbolnaviri virale sau bacteriene.

Caldura extrem de placuta si blanda emisa de lampa cu doua capete patrunde in tesut stabilizand energia, iar durerea dispare.

Este cunoscut faptul ca un blocaj energetic duce la debusolari  informativ-energetice in corp. Este poarta de intrare a diferitelor boli, care in loc sa se vindece se cronicizeaza.

Tratamentele cu lampa telescopica chi- energie, pot debloca energetic la nevoie intreg organismul (prin talpile picioarelor).

-Placa cu care este prevazut fiecare capat,  este incarcata cu peste 30 minerale, asa cum ar trebui sa fie in organismul nostru daca suntem sanatosi =echilibru energetic.

O terapie moderna, blanda fara efecte secundare adecvata omului de astazi.

Daca dorim sa ramanem si sa devenim din nou sanatosi, trebuie sa renuntam la chimie si sa acceptam in  viata noastra si modalitati moderne de terapie care au la baza-Natura, transpusa prin tehnologia moderna a timpului in care traim.