Tratament facial-LUX

Tenul iritat sau predispus la alergii  revine la echilibrul normal.Acest concept unic de ingrijire se bazeaza pe ingrediente neiritante fara compusi sintetici care ar putea cauza iritatii.Produsele nu contin paraben, uleiuri minerale, parafina, parfum, coloranti sintetici, extrase de origine  mineraliera si nu au fost testate pe animale.

Mai intai incepem cu o curatire a tenului( Mild cleansing cream la piele sensibila sau Intensiv cleansing foam  toate tipurile ), apoi se continua cu o tonifiere a tenului (Intensiv toner) pentru stabilizarea PH-ului  pielii sau inainte de peeling aici trebuie lasat sa se usuce; se continua  cu peeling gel -se aplica pe fata, gat, decolteu(dupa cerinta)  se lasa circa 10 minute  sa actioneze, pentru o actiune  mai activa se aplica dupa 2-3 minute inca un strat apoi se curata cu 2-3 picaturi intensiv cleansing foam(se bate ca o spuma si se pune peste peeling).Cu mainile umede se trece peste fata dupa care se spala cu apa calduta, se mai trece o data cu tonerul.

Vitaminizarea si masajul -se aplica hydrogelul pe toata portiunea  tratata apoi se face un masaj cu amestec de Super Herbal Complex si Anti-aging.

Masca -Hydromask se lasa 10 minute.

Practic se repeta -terapia SPA (fara cryo)- iar inainte  se face o  rejuvenare cu  ultrashall gel si IPL. Aceasta este terapia LUX.