Tratamente faciale cu oxyjet-STAR-,,injectii fara ace”- Bio2light-Biolifting facial

Descoperiti in imagini tehnologia Oxyjet Star pentru tratamente faciale!

Tratamente faciale OXYJETSTAR-INTRACEUTICALIS  BIO2LIGHT-BioLifting facial:,,injectii fara ace” prin puterea oxigenului

 

Cremele dermato-cosmetice in forma micromoleculara sunt transportate pana in stratul bazal, unde se refac celulele noi si se creeaza un depozit de hidratare permanent activ.

BIO2LIGHT- BioLifting facial: reintinerire cu lumina si acid hyaluronic, o intretinere moderna a tenului, un model anti-Aging  patent- German.

AVANTAJE:

efect imediat, cat si in timp, o metoda moderna, neinvaziva, care ajuta la mentinerea sau recastigarea frumusetii naturale specifica tenului personal, se adreseaza oricarui tip de ten – tanar, varstnic.  La tenul tanar tratamentul se concentreaza mai mult pe profilaxie. De la o anumita varsta, tratamentul se concentreaza pe refacerea functionalitatilor pierdute ale tenului si mentinerea lor.Numai prin tratarea acestor aspecte se poate vorbi de rejuvenare/reintinerire (Anti-Aging).

Dupa prima sedinta de tratament se vede o imbunatatire esentiala a calitatii tenului.La prima sedinta se discuta modalitatile de continuare a tratamentului . Se recomanda 4-6 sedinte la un interval de o saptamana, iar pentru intretinere se recomanda un tratament lunar.Cremele dermato-cosmetice in forma micromoleculara sunt destinate pentru continuarea tratamentului la domiciliu.

REZULTATE DEOSEBITE:

OXYJET STAR INTRACEUTICALIS – reintinerire cu lumina rosie / albastra si acid hyaluronic concentrat, colagen, are rezultate deosebite in:

-reintinerire, refacerea volumului tenului, tratamentele cicatricilor, tratamente acneice / rozaceea, foliculita barbiei (dermatita atopica), ten ridat, obosit, pete maronii.

-HIGHTECH – module de oxygen pentru un tratament perfect, fara ace, un tratament noninvaziv, efectiv si sigur; oxigenul pur ajuta la transportarea cremelor-micromoleculare fara ,, injectii” in stratul  cel mai profund al tenului unde se acumuleaza  un depozit de hidratare pe o perioada foarte lunga. Metoda patentata in Germania.

Tratamente faciale OXY CLEAR

Oxy clearCuratarea in profunzime cu oxygen; oxygenul concentrat vitalizeaza tenul, pune in functiune microcirculatia, opreste dezvoltarea bacteriilor si linisteste tenul agitat(acnee, cuperoza)

 

 

Tratament facial OXY DIAMOND-peeling-

   Oxygenul concentrat curata stratul cornos, indeparteaza depunerile de pe ten si stimuleaza productia de colagen si acid hyaluronic, reduce producerea de sebum.

Tratament facial  OXYJET -,, injectii sub presiune”-

 -,,Injectii sub presiune”- transporta in epiderma cremele- micromoleculare, tenul ramane hidratat, reduce petele pigmentare, niveleaza uniformitatile tenului.

Tratamente faciale OXYTONE -Face Lifting

Oxyjet face-lifting
Lifting facial cu oxygen pur, capatul polirotativ stimuleaza musculatura  si tesutul tenului; lifteaza conturul fetei  iar in combinatie cu oxytone serum pungile cearcanelor de sub ochi se reduc, tenul apare proaspat si vital. Tenul se linisteste cu lumina albastra si cu lumina rosie se stimuleaza tenul matur , obosit cu riduri.

 

 

 

 

Tratamente faciale OXYTONE DISK

Oxytone disc-Oxigen intensiv si masaj pentru ten, stimuleaza tesutul gras, ajuta cresterea metabolismului  celular al tenului, elimina grasimile de pe ten; exemplu barbia dubla.

 

 

Tratamente faciale  CRYO2

 -Oxigen rece-lifting; un coktail rece din oxigen si serumuri micromoleculare; se produce atat un lifting al conturului fetei , cat si o vitalizare a tenului; in cazul unui ten acneic sau cuperotic se folosesc serurile micromoleculare antiacneice/ cuperotice.

Tratamente faciale  OXYSPRAY 

  – Stimuleaza imunitatea tenului, reduce iritatiile, tenul ramane proaspat si sanatos.

Noutate-mondiala-Weyergans-Germania Dermionologie-inovatie in  medicina estetica= ioni negativi

        Dermionologia este o terapie noua, inovativa care are la baza fizica quantica si care duce la intinerirea tenului, cu alte cuvinte ,, muta ceasul tenului (al pielii) inapoi cu multi ani”.
Este o metoda 100% germana, aparatul fiind produs in Germania.
Ridurile sau un ten cazut, obosit, dezavantajeaza desigur aspectul nostru si ne da acea stare de nemultumire care in timp duce la un stres permanent al corpului.
Imbatranirea pielii (tenului) este o lipsa de energie. Celulelor le lipseste energia necesara pentru a se putea regenera. Aici intervine Dermionologia – metoda patentata numai de Weyergans-Germania.

Totul despre tehnologia OXYJET-STAR pentru tratamente faciale.

Incercati de asemenea tratamentele antiaging Skin Rejuvenation, peeling facial sau masajul anticelulitic de la Dermavital.