Tratamente faciale cu Oxyjet STAR-INTRACEUTICALIS

Dermavital va propune tratamente faciale cu cele mai avansate tehnologii din domeniu. Oxyjet STAR -INTRACEUTICALIS  BIO2LIGHT BIOLIFTING FACIAL, reprezinta o aparatura de tratamente faciale pe baza de oxigen recunoscuta pe plan international.

Tratamentele faciale cu Oxyjet Star-INTRACEUTICALIS  BIO2LIGHT  BIOLIFTING FACIAL sunt la ora actuala cea mai buna alegere pentru pastrarea si redobandirea sanatatii pielii dumneavoastra. La centrul Dermavital va puteti bucura de aceste tratamente faciale cu oxigen, executate de specialisti calificati in Germania si de toate beneficiile pe care le aduce oxigenul in stare pura injectat sau aplicat pe pielea fetei:

  • Cresterea nivelului de oxigen din celulele pielii determina o elasticitate sporita a pielii si o regenerare mai rapida.
  • Cu ajutorul oxigenului, substantele nutritive si colagenul sunt transportate mult mai usor in epiderma unde isi fac efectul rapid si eficient, oferindu-va o piele reintinerita.
  • Oxigenul trateaza cu succes afectiuni ale pielii, precum acneea, si este eficient in terapiile post-operatorii.
  • Cu ajutorul oxigenului si a cremelor micromoleculare, beneficiati de sedinte complete de relaxare a fetei.

Urmariti aici prezentarea completa a acestei tehnologii de tratamente faciale revolutionare, disponibila in exclusivitate in Romania la Centrul Dermavital. Contactati-ne chiar astazi pentru o programare!