Wellmaxx BodyStyle

Wellmaxx BodyStyle

Wellmaxx BodyStyle este un aparat modern de masaj medical pe : fese, coapse, abdomen, picioare. Este un masaj acupresor in forma de valuri, de jos in sus. Este mai mult decat o traire Wellness este si o scadere in circumferinta corpului, o tonifiere a pieli si reducerea celulitei. In combinatie cu o alimentatie sanatoasa se reduce si greutatea corpului, in special fese, solduri, abdomen; starea de bine si relaxare se simte de la primul minut al tratamentului; dupa cateva sedinte apar rezultate marcante.

 

Tratamentul dureaza 45 minute, costul 37euro/sedinta, recomandat de 2x saptamana. Se recomanda un abonament de 10 sedinte. Pe timpul tratamentului se foloseste un costum individual special. Eliminarea imediata a toxinelor din corp, are un efect pozitiv asupra sanatatii, celulitei si fermitati pielii. Toxinele sunt eliminate din corp prin programele de remodelare a abdomenului ,coapselor, feselor si picioarelor.

 

Masajul sportiv cu care se incheie terapia evita febra musculara! Se recomanda o alimentatie saraca in grasimi si un consum adecvat de apa.

 

Studii clinice despre acest tratament:

 

Dermatest: dupa masajul Wellmaxx avem o stare placuta de bine(Dr.Voss),  o piele mai tonifiata, reducerea celulitei si eliminarea stratului adipos! o piele tonifiata, reduce celulita.

 

O metoda de tratament corporal spectaculoasa ca rezultat si cu un aspect extrem de benefic asupra sanatatii, fara efecte secundare si fara proceduri lungi si costisitoare. Intradevar o intalnire intre sanatate si frumusete, motiv pentru care Centrul German DermaVital din Bucuresti a introdus aceasta metoda moderna in paleta procedurilor corporale oferite clientelor/clientilor centrului nostru.